Mijn blog

Nieuw blogbericht

7 januari, 2019

Klik hier om de tekst van je blogbericht aan te passen of sleep modules (in uitgebreide modus) van de linkerbalk in dit blogbericht om bijv. afbeeldingen of kolommen toe te voegen.

Comfortabele topper matras op matras 140x200 cm

7 januari, 2019

Op zoek naar nét dat beetje extra slaapcomfort? Voor wie op zoek is naar het allerbeste slaapcomfort, is een boxspring dé oplossing. Boxspring bedden zijn uitgerust met een grote, dikke matras. Alsof deze enkele matras nog niet comfortabel genoeg is, kan daarbovenop desgewenst nog een topper matras geplaats worden. Een topper matras is een dunne matras die zorgt voor extra ondersteuning en een nog aangenamer ligcomfort.

 

Wat is een topper matras?

 

Toppers zijn matrassen gemaakt van koudschuim, traagschuim of latex en vormen zich naar je lichaam. De meeste standaard matrassen zijn pocketvering matrassen. De afdeklaag van deze pocketvering matrassen is over het algemeen vrij dun. Doordat de topper bovenop je gewone matras ligt, ontstaat er een dikkere laag tussen de pocketveren en je lichaam. Hierdoor wordt een zacht en stabiel slaapcomfort gecreëerd. Daarnaast beschermt een topper de bedbodem en matras wat de levensduur van de matras weer ten goede komt.

 

Split toppers

 

Is jouw bedbodem elektrisch verstelbaar? Ook dan kun je gebruik maken van een topper. Je dient dan wel te kiezen voor een zogenoemde split topper. Deze topper is voorzien van een split in het midden wat het mogelijk maakt beiden helften afzonderlijk van elkaar te verstellen. Vergeet niet dat je voor een split topper ook een speciaal hoeslaken met split nodig hebt.

 

Twijfelaar met matras 140x200 cm

 

Maar wat als je een boxspring met topper aan wilt schaffen en maar een kleine slaapkamer hebt? Geen probleem, je kiest dan voor een boxspring met matras 140x200 cm. Bedden met deze afmeting worden ook wel een twijfelaar genoemd. Het formaat matras 140x200 cm zit tussen een eenpersoons- en tweepersoonsbed in. De perfecte oplossing voor de kleine studenten-, tiener- of logeerkamer. Vind je dit formaat toch net iets te smal, dan is het ook mogelijk te kiezen voor een formaat van 160x200 cm.

 

Advies slaapexpert

 

Toppers zijn verkrijgbaar in iedere gewenste soort en afmeting. Dus ook voor een twijfelaar van 120, 140 of 160 cm breed. Welke soort het beste bij jou past is natuurlijk geheel afhankelijk van je wensen. Om tot de juiste slaapoplossing te komen wordt dan ook geadviseerd om een bezoek te brengen aan een echte slaapexpert. In een showroom kun je uitgebreid proefliggen en kun je samen met de adviseur je wensen bespreken. Door het grote aanbod heb je keus uit alle merken. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en kiest voor een matras die perfect past bij jouw lichaamsgewicht, slaaphouding, persoonlijke wensen en budget.

 

Lees informatie: Luxebedden

 

 

Boxspring kopen met matras 90x210 cm

7 januari, 2019

De meeste mensen kiezen wanneer ze een boxspring kopen voor een standaard eenpersoons afmeting van 90x200 cm tweepersoons afmeting van 180x 200 cm. Maar wat als je nu langer bent dan gemiddeld? Gelukkig is dat tegenwoordig geen probleem meer. Een bed of matras 90x210 of 180x210 is bij de betere beddenspeciaalzaak gewoon verkrijgbaar. Maar niet alleen bij lange mensen zijn extra lange matrassen in trek. We zien dat steeds meer mensen kiezen voor extra lengte omdat de grote matrassen ook voor een beter slaapcomfort zorgen. De extra ruimte wordt door de meeste mensen als een pre ervaren.

 

Boxspring kopen

Een boxspring kopen is voor de meeste mensen een uitdaging. Niet zo gek ook, want een dergelijke aankoop doe je nu eenmaal niet iedere week. Je wilt je eerst verdiepen in de verkrijgbare modellen en uitvoeringen. Je wilt uitgebreid proefliggen en een weloverwogen keuze maken. Een boxspring kopen kun je daarom ook het beste doen bij een echte slaapexpert. Hier kun je terecht voor advies en alle matrassen op je gemak testen. Ook ben je in de gelegenheid om diverse afmetingen matrassen te testen om zo te bepalen waar jij het lekkerst op ligt.

 

Matras 90x210 cm

Ben je net wat langer of heb je graag wat extra beenruimte, gelukkig heb je tegenwoordig steeds meer matrassen die langer zijn dan 200 cm. Een matras 90x210 cm bijvoorbeeld kun je bij de meeste beddenzaken krijgen. Er zijn zelfs extra lange matrassen verkrijgbaar van 220 cm. Let er bij de aanschaf van een extra lange matras wel op dat je oude hoeslakens hier niet op passen. Je hebt dus beddengoed nodig dat extra lang is. Ook dit is in de betere beddenwinkel gewoon verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit zeer veel kleuren en dessins.

 

Boxspring samenstellen

 

Wanneer je de juiste matras hebt gevonden, dan kun je jouw droomboxspring samenstellen. Je kunt kiezen uit diverse kleuren stoffen, ledersoorten en lederlook. Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor een uitvoering met of zonder hoofdbord en kun je ook de kleur poten zelf bepalen. Wil je nog meer comfort, dan kun je bovenop de matras ook nog een top matras leggen. Toppers bieden naast extra comfort ook bescherming aan je matras. De uitgebreide opties en mogelijkheden maken het mogelijk de boxspring geheel af te stemmen op je persoonlijke wensen en de stijl van jouw slaapkamer. Voor de finishing touch kun je er ook leuke bijpassende nachtkastjes en leeslampjes bij aanschaffen.

 

Lees informatie: Luxebedden

 

 

Boxspring aanbieding met een matras 80x200

7 januari, 2019

Op zoek naar de ultieme nachtrust, voor een scherpe prijs? Wanneer je op zoek bent naar een boxspring aanbieding, dan is het van belang om op een aantal zaken te letten. Kies altijd voor goede kwaliteit en kies het juiste formaat matras. Een matras 80x200, 90x200, een twijfelaar formaat, of een grote tweepersoonsmatras en zorg ervoor dat deze je lichaam op de juiste manier ondersteunt.

 

Boxspring aanbieding

Een boxspring aanbieding lijkt direct aantrekkelijk. Maar is dat ook echt zo? Wanneer de aangeboden boxspring heel erg goedkoop is, dan is er in de meeste gevallen gebruik gemaakt van zeer goedkope materialen. Op het eerste oog zal dit niet direct opvallen, maar wanneer je de afwerking en de materiaalsoorten eens goed bekijkt, dan is dit wel degelijk zichtbaar. Ga er eens op liggen. Zak je erin weg, of geeft de matras ondersteuning? Kun je er makkelijk in draaien en voelt het materiaal koel of juist warm aan? Op het gebied van matrassen is goedkoop vaak duurkoop. Want een boxspring met een matras van slechte kwaliteit zal je nachtrust niet ten goede komen.

 

Matras 80x200 of toch breder

 

Het allerbelangrijkste onderdeel van een boxspring is natuurlijk de matras die er bovenop ligt. Deze kan van verschillende materialen zijn. In de meeste gevallen zal het gaan om een koudschuim matras, een traagschuim matras of een latex matras. Wanneer er gebruik gemaakt is van een goedkope schuimsoort, zal de matras geen lange levensduur hebben en je lichaam niet goed ondersteunen. Hierdoor kun je last krijgen van stijve spieren en niet uitgerust wakker worden. Ook zal de matras na enkele jaren alweer vervangen moeten worden. En wat is de afmeting van de matras? Een matras 80x200 is de smalste eenpersoons variant. De meeste mensen kiezen wat eenpersoons matrassen betreft voor een matras van 90x200. Ook twijfelaar matrassen zijn populair. Deze zijn een stuk breder, maar toch smaller dan een tweepersoonsmatras. Ideaal wanneer je niet zoveel ruimte hebt, maar toch op zoek bent naar een bredere matras. Een twijfelaar matras is verkrijgbaar in de afmetingen: 120 cm breed, 140 cm breed of 160 cm breed.

 

Laat je adviseren

 

Voordat je overgaat tot de aanschaf van een nieuwe boxspring en matras is het verstandig je goed te laten adviseren. Ga hiervoor naar een goede beddenspeciaalzaak waar je uitgebreid kunt proefliggen en terecht kunt voor professioneel advies. Zo weet je zeker dat je kiest voor een boxspring van een goede kwaliteit en een matras die perfect past bij jouw wensen, lichaamsbouw, slaaphouding en budget. Een goede nachtrust gegarandeerd!

 

Lees informatie: Luxebedden

 

Nieuw blogbericht

7 januari, 2019

Klik hier om de tekst van je blogbericht aan te passen of sleep modules (in uitgebreide modus) van de linkerbalk in dit blogbericht om bijv. afbeeldingen of kolommen toe te voegen.

Categorie├źn

Archief

Deze website is gemaakt met DropBlock. Binnen 5 minuten je eigen gratis website, webshop of blog: Gratis Registreren
DropBlock - Maak zelf eenvoudig een professionele website, webshop of blog.